Wie ben ik

Mijn naam is Chantal ter Maat (1981) en ik woon samen met mijn vriend in het mooie Twentse Wierden.

Al vanaf jonge leeftijd is schrijven een hobby. Ik schreef verhalen, maakte gedichten (ook op verzoek) en in mijn latere jeugd was ik eindredactrice van een muziek geörienteerd clubblad en schreef/fotografeerde ik voor de landelijke pers. Muziek speelt dus een belangrijke rol in mijn leven.

Een ziekte gooide in 2010 roet in het eten. Toch heb ik de ziekte nooit als iets negatiefs gezien. Meer over deze jaren kun je lezen onder het kopje “Vallen en Opstaan“.

Ik ging op zoek naar manieren om weer gezond te worden (denk hierbij aan voeding, beweging en Touch of Matrix) en te blijven. Inmiddels heb ik afscheid genomen van de medicatie die ik in het ziekenhuis kreeg, dat is het goede gevolg van het bewust worden van mijzelf, en daarbij de juiste leefstijl te hanteren. De diagnose van toen was niet het einde, maar het begin van een heel nieuw leven!

Nu alles in rustiger vaarwater is gekomen, heb ik besloten om mijzelf, mijn verhaal, mijn passie en levenservaring met jou te delen. Ik hoop jou te inspireren om ook het beste voor jezelf te doen. Want, van iemand zoals jij is er maar een!

Liefs Chantal.