Touch of Matrix

Touch of Matrix is een methode wat letterlijk alles in beweging zet. Om het makkelijk uit te leggen, wordt vaak de computer als metafoor gebruikt. Bij een nieuwe computer (geboorte) is de harde schijf grotendeels  leeg. Gedurende het gebruik er van (het leven) komen er, gevraagd of ongevraagd, programma’s op je harde schijf. Met Touch of Matrix ga je als een systeembeheerder te werk. Je logt in op je eigen harde schijf, en schoont hem op.

Waarvoor is Touch of Matrix?

Touch of Matrix is een allesomvattende methode. Net als bij een computer wat toegang heeft tot het internet waar alle informatie staat, heb jij toegang tot jou eigen informatie. Alles staat op je harde schijf en in je eigen energieveld.  Touch of Matrix is inzetbaar voor alles. Alle blokkades (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en overige) kunnen worden opgeruimd (loslaten), en we zetten de juiste informatie weer op je schijf.

Is het werkelijk zo simpel? Ja!

Behandelplan:

Wanneer je een klacht of thema hebt wat jij aan wilt pakken, maken we 3 afspraken.  De tweede afspraak is binnen een week na de eerste, en, mocht het nodig zijn, de derde afspraak is binnen een maand na de tweede.

Nieuwsgierig? Maak dan een afspraak of bel (geheel vrijblijvend) voor meer informatie. Hier vind je mijn gegevens!

Voor het bijwonen of boeken van een lezing, klik dan hier!