Maak het verschil

Jij bent een uniek mens, je bent mooi zoals je bent voorbestemd om te zijn. Je nukken, je aannames, je onzekerheden…Het hoort allemaal bij jou. Ook je lach, je levensvisie en je vertrouwen. Het vertrouwen in jezelf, de mensen om je heen én de maatschappij waarin jij leeft.

Je weet waar jou verantwoordelijkheden liggen en waar je hart naar uit gaat. Je (be)leeft je leven zoals jij dat wilt. Of vecht er voor om dat te bereiken.

Jij draagt je steentje bij om het leven, voor jezelf en de mensen om je heen, in de juiste vorm te gieten. Zo goed als je kunt, met de volle overtuiging die het nodig heeft.

Jij hebt de kracht om lief te hebben, ook al is dat niet altijd even makkelijk. In elke situatie heb je liefde nodig, hoe gek dit misschien ook klinkt. Alles begint bij jezelf. Hoe jij je voelt, hoe je humeur is, hoe je relatie met jezelf of de ander ook is, het heeft liefde nodig. Liefde in de vorm van wederzijds respect en vriendelijkheid.
De liefde ligt er als een mooie bodem onder. Ze is altijd aanwezig en wacht geduldig tot jij haar aanspreekt, meestal gaat dit onbewust.

Ieder mens is op zoek naar liefde, veelal in verschillende vormen. Het is aan ons allemaal om onszelf én elkaar lief te hebben. Een glimlach, een goed gesprek, een knuffel….Echte liefde kost geen geld.

Het is aan jou om het verschil te maken in het leven, met jezelf, de mensen om je heen en de maatschappij waarin jij leeft. Wordt bewust van jouw kracht om lief te hebben, spreek vriendelijke woorden en glimlach!

©2017

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.