Lama for Life | Tijl Beckand

Het complete verhaal van de Lama’s. Zo prijkt de ondertitel van het boek, het verhaal wordt verteld. Maar er is meer. Tijl neemt je mee in zijn leven. Je maakt kennis met de man achter “de Lama.”

Geschreven met veel passie voor het vak, een aantal mooie, krachtige levensvisies en uiteraard verhalen van ‘achter de schermen’, die zó zijn verwoordt, dat je er niet veel fantasie voor hoeft te hebben om het voor je te zien. Prachtig!

Je leest het boek met een lach en een traan, je verwonderd je en nadat je het boek hebt uitgelezen, krijg je (nog meer) respect voor de schrijver. Het persoonlijke verhaal over onvoorwaardelijke vriendschap, roem en improvisatie moest verteld worden, het is een hele waardevolle aanvulling aan je leven én je boekenkast!

 

Klik eens op het plaatje?

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.