Vriendschap

“Een keer trek je de conclusie
Vriendschap is een illusie
Vriendschap is een droom
Een pakketje schroot met een dun laagje chroom”

Uit: Vriendschap – Het Goede Doel

 

Hoe gaat het met je? Ik hoop dat het goed met je gaat. Met je relaties, gezondheid en familie.
Ik hoop dat je leven zo is geworden zoals jij het zelf voor ogen had. Dat je gelukkig bent met jezelf en met de mensen om je heen. Dat je elke dag liefde mag ontvangen, je gesteund wordt in moeilijke tijden en dat je nog kunt lachen.

Ik moet nog vaak terugdenken aan de tijden die wij samen hebben doorgebracht. Onze avonturen die we hebben beleefd, en ook de mindere periodes. Die horen er ook zeker bij. 
Zeker vind ik het jammer dat ons contact is verwaterd. Als je beide je eigen leven leidt, is het soms moeilijk om de agenda’s op elkaar af te stemmen. Misschien willen we het beide niet meer, maar willen wij door de jaren die wij samen gekend hebben het contact niet verbreken.

Graag zou ik hier met jou een keer over willen praten. Over onze vriendschap. Of wij nog steeds op dezelfde lijn zitten qua gedachten, hobby’s en levensdoelen. Of wij nog steeds kunnen lachen om dezelfde dingen.

Lijkt je het wat? Dan zou ik het prettig vinden als je me belt. Of een mailtje stuurt, zodat we een keer kunnen afspreken. Als ik niets meer van je hoor, dan weet ik voldoende. Dan was het fijn je gekend te hebben. Bedankt voor die fijne jaren!

©2005

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.